Contact

Taboo Boys & Taboo Girls

Detalii : pentru mai multe detalii despre spectacole, petreceri private, prezentari moda, sedinte foto, gogo dance, etc. va rugam sa ne contactati.

Tel: 0723 789 649 Remus Barbu
Email : studio_art_taboo@yahoo.com
ID Messenger: remustaboobeautycenter


Taboo Beauty Center

Detalii : va invita intr-o atmosfera de vis unde veti fi rasfatate la maxim de personalul nostru calificat. Salonul este dotat cu aparatura si produse profesionale de cel mai inalt nivel cu ajutorul carora va vom ajuta sa aveti un look impecabil, remarcat si apreciat de cei din jur.

Adresa: Str. Racari nr 20, bl. 46 sector 3 Bucuresti.
Tel: 0728 372 353;
Tel: 031.107.16.74;
Email : taboo_beautycenter@yahoo.com
Website: www.taboobeautycenter.ro


Scoala de dans Taboo

Detalii : Scoala de Dans Taboo isi propune sa ridice standardele in industria de entertainment. Fie ca esti dansator profesionist sau amator, avem programul potrivit pentru tine. Avand in spate o experienta considerabila, suntem aici pentru a te ajuta sa iti indeplinesti visul.

Adresa: Str. Daracului nr 9C sector 4 Bucuresti.
Tel: 031 105 98 03;
Telefon Remus Barbu: 0723 789 649;
Email : office@scoaladedanstaboo.ro
Website: www.scoaladedanstaboo.ro

Informatii de contact

Este locul unde puteti afla aproape totul despre barbatii din trupa Taboo, puteti vedea cateva momente din spectacolele lor precum si multe fotografii.
Trupa a fost infiintata pe data de 1 noiembrie 2005 si in ciuda greutatilor inerente oricarui inceput, a evoluat rapid pe o piata cu concurenta acerba.

formular de contact

Submit